Home   Informatie   Arrangementen   Vrije tijd Belgie   Vrije tijd Nederland   Vakantiehuisje   Adverteren   Site Anmelden
Webgids    Uitgebreid zoeken    Seite anmelden Hotel aanbieding     Weekend Sauerland, klik hier
 
Mooie regios bij onze Oosterburen
Saksen, Hoch Sauerland en de Bodensee. De Eifel
 
Hotels in Duitsland boeken
De leukste hotels in Duitsland zoek & boek je hier! Hotelidee.de
 
Vakantiehuisje boeken in Duitsland
Duitsland vakantieland. Kijk snel wat onze oosterburen ons te bieden hebben in deze overzichtelijke gids met allerlei Duitse vrije tijd en recreatie tips.
 
Oosterburen.nl > Sitetips
Top : Vakantiehuizen : Mecklenburg-Vorpommern
Links:
Prachtige vakantiehuizen in Duitsland vind u hier. Zoek en boek uw vakantiehuis.
Vakantiehuis Carl is echt iets voor de echter levensgenieter. Het huis is gevestigd in een prachtige omgeving. Een vakantie in dit huis en u wilt nooit meer anders.
Dit vakantiehuis bevindt zich op het schiereiland Zudar, zodat u van de heerlijke natuur kunt genieten maar ook heerlijk op het water kunt recreŽren.
Dit vrijstaand vakantiehuis staat in de Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern en bevindt zich in het natuurgebied aan het Schweriner meer ( te midden van de Mecklenburgischer Seenplatte). Wie houdt van rust en natuur is hier aan het goede adres. Het huis is geschikt voor maximaal 6 personen en beschikt o.a. over een sauna, wasmachine, sateliet-tv, dvd-speler en (sfeer) haard. Bij het huis zijn 4 fietsen aanwezig waar u gratis gebruik van kunt maken.
Prachtige vakantiehuizen in Duitsland vind u hier. Zoek en boek uw vakantiehuis.
Verwante rubrieken:
  • Vakantiehuizen
  •  
     
    twitter